user_mobilelogo

Organitza el Club d'Escacs Platja d'Aro i l'Escola d'Escacs Costa Brava amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró i diversos comerços col·laboradors.

Es jugarà el diumenge 19 d'agost de 2018, de 10 a 13 hores, a la Plaça Major de Platja d'Aro,darrera l'Ajuntament (on es van inaugurar els taulers a l'aire lliure per l'Anatoly Karpov). No cal estar federat per participar-hi. Partides llampec al ritme de 5' + 2''. 
Suís a set/nou rondes.

Desempats: S'aplicaran, en aquest ordre: 1. Buchholz FIDE menys el pitjor resultat, 2. Buchholz FIDE total, 3. Progressiu-acumulatiu, 4. Sonneborn-Berger, 5. Sorteig.

Places limitades (60) per rigorós ordre d'inscripció, al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per whatsapp al 636.439.036 i l'organització enviarà confirmació de rebuda. Hi haurà una llista d'espera quan es
cobreixin totes les places.

Drets d'inscripció: Adults: 10€, Menors de 16 anys, 5€. Descompte del 50% per a jugadors del Club d'Escacs Platja d'Aro (5€ adults, 2.50€ menors de 16 anys). L'inscripció haurà de fer-se efectiva abans del començament del torneig. Les decisions de l'arbitre seran inapel·lables.

PREMIS: Hi haurà un total de 7 premis en categoria absoluta i 3 premis per a menors de 12 anys.

1r classificat: Trofeu + Dinar per a dues persones (*)
2n classificat: Trofeu + Dinar per a dues persones (*)
3r classificat: Trofeu + Dinar per a dues persones (*)
4t classificat: Ampolla de cava, gentilesa del Bar Bona.
5è classificat: Ampolla de cava, gentilesa del Bar Bona.
Millor ELO FCE 1850-2000: Dinar per a dues persones (hamburgueses + canya /refresc) al Bar “DBurger”
Millor ELO FCE <1850 o no federat: Dinar o esmorçar per a dues persones (Bocata + canya/refresc + cafè) al “Frankfurt S'Agaró”
Millor sub-12: Trofeu + pack xuxes
Millor sub-10: Trofeu + pack xuxes
Millor sub-8: Trofeu + pack xuxes

(*) Menú del dia, a escollir entre Pizzeria La Riera, Restaurant Grill BB, Restaurant La Tablita.

A més, entre tots els participants es sortejaràn dues inscripcions gratuïtes per al “VII Festival Internacional d'Escacs Vila de Platja d'Aro”, valorades en 40€ cadascuna.

La participació implica l'acceptació d'aquestes bases.

Col·laboradors: Ajuntament de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró, Luxury Estates Costa Brava, Restaurant Grill BB, Pizzeria La Riera, Restaurant La Tablita, Frankfurt S'Agaró, Bar DBurger, Bar Bona.