user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 27 Mai 2012 00:00

Resum VI Torneig Juvenil

Valorar aquest article
(0 vots)

Ahir dissbate a la tarda dia 26 de maig del 2012 es va celebrar el VI torneig Juvenil d'escacs a Torroella de Montgrí en un esplèndid lloc com va ser a la terrassa del Bar "La Sala".  Els resultats dels quals els podeu consultar-ho aquí.

Finalment, el campionat se l'endugué el palafrugenc Arnau Puig indicutiblement claretat, en part perquè els seus màxims contrincants varen ser ausents al torneig. Si que per la segona i tercera places varen ser molt renyides i qualsevol altre podria haver-la aconseguit. Després de cinc partides, finalment el matx fina entre en Robert i en Nicolés varen decidir la classificació final, ja que es va acabar en taules i als dos empatats assolien el segon lloc. Es va fer una partida extra a cinc minuts cadascú per decidir el desempat, que finalment s'endugué en Robert Luna.

I va haver partides molt emocionants a contrarellotge, altres partides molt maques amb escac i mat ben fets, altres mats espectaculars com el que va fer amb un sol àlfil l'Oscar contra en Marc. La coronació de peons també va ser freqüent. En general es varen fer molt bones partides, amb molta iniciativa i ganes de guanyar. I el rellotge sembla que no els va afectar massa.

Donar gràcies a en Sergi Elias del Bar La Sala, als pares dels esportistes i a tots el participants pel seu entusiame i que tots varen jugar molt bé i amb força ganes!!

 

Llegir 8517 vegades