user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dissabte, 12 Agost 2023 15:28

1972 - 2022: 50 anys i Medalla del Montgrí

Valorar aquest article
(1 Votar)

El Club Escacs Montgrí ja té mig segle de vigència. D'ençà de l'estiu del 1972 que un grup de persones que es trobaven al bar de la plaça "Can Sidro" varen fundar el club, ja han passat 50 anys.

Josep Garriga, Ernest Puiggrós, Francesc Batlle Forcada, Francesc Batlle Lloret, Josep Pujol, Joaquim Vidal, Joan Auquer, Tomàs Radresa, Josep Bofill, Martí Alaball, Josep Forcada, Asterio Junqué i Josep Francesc Peris són les perdones que varen formar part de la primera llista federativa del club i que varen començar a competir a la Lliga Catalana d'Escacs organitzada per la Federació Catalana d'Escacs. La llista presidents del club: Josep Garriga (president fundador), Ernest Puiggrós, Francesc Batlle, Pere Arbós, Ramon Blanco, Francisco Cabello i Carles Vilà. Des de la tardor del 2022 en Nicolàs Garcia presideix el club per una renovació generacional juntament amb Mateu Gómez, Julià de la Cruz i Reiki Suzuki. Altres persones torroellenques rellevants que han passat pel club són: Miquel Camós, Lluís Parals, David Lloret, Arnau Llós, Laura Regincós, Joan Aleñà i Joan Clotas.

Arran d'aquest aniversari i que el club reviu una nova revifalla tornant a participar a la Lliga, essent guanyadors com a equip tant de la Lliga com de la Copa a la categoria de tercera, l'Ajuntament de Torroella de Montgrí atorga distinció municipal amb la Medalla del Montgrí al Club Escacs Montgrí. L'acte solemne de l'entrega de la Medalla del Montgrí tindrà lloc el dijous 24 d'agost, a les 19:00 a l'Espai Ter a Torroella de Montgrí.

 

Llegir 1380 vegades