user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 18 Desembre 2016 14:55

Arnau 5è al XIV Campionat de Catalunya d'Actius Sub8

Valorar aquest article
(0 vots)

Ahir dissabte 17 de desembre a Barcelona, a les Cotxeres de Sants, va tenir lloc el Campionat de Catalunya d'escacs actius d'edats 2016 (XIV Festival d'Escacs Memorial David Garcia Ilundain) amb la participació de l'Arnau Vilà a la categoria Sub8. L'Arnau tingué un magnífic matí on es va situar al capdavant de la classificació amb 4 punts de quatre partides, després de derrotar a Nicolas Aleksanyan (Peona i Peó), Max Portillo (Sitges), Arnau Muntal (Cerdanyola) i en Daniel Salinas (Colón Sabadell). En Daniel Salinas fou finalment campió de la categoria Sub8 amb 7 punts, justament només perdent la partida contra l'Arnau (a la foto, els dos jugant).

Havent dinat, a la taula u, l'Arnau perdé la partida contra l'Àlex Villa (Montornès), un petit jugador que promet moltíssim i que finalment fou tercer. Es recuperà a la sisena guanyant a l'Alejandro Cantero (Tres peons, equip guanyador del Sub8). La setena partida al segon tauler s'enfrontà amb el vigent sots-campió de Catalunya, en Nil Garcia (Ripollet), que després d'una molt bona partida molt igualada s'arribava a un finals de torres amb un peó de més, però que incomprensiblement l'Arnau no veié que perdia la torre i acabà perdent. Després de la derrota contra en Nil, l'Arnau ja no tenia possibilitats de guanyar el torneig però si de pujar al podi i guanyar copa si guanyava la darrera partida i creuant els dits a l'espera què diguessin els desempats molts ajustats. Finalment l'Arnau complí guanyant a en Ferran Moruno (Sitges) i gràcies a tenir un molt bon desempat, ja que durant tot el torneig va estar jugant a les primeres taules, es pogué classificar en cinquena posició i endur-se la darrera copa en joc.

La classificació final fou: Daniel Salinas campió i Nil Garcia segon amb 7 punts, Àlex Villa, Pol de la Torre, Arnau Vilà, Ivan Planella, Pol Ortiz, Arnau Muntal i Albert Fernandez amb 6 punts, i fins a 66 participants.

Llegir 2746 vegades