user_mobilelogo
Dimecres, 15 abril 2015 13:51

Blai Higueras s'endú un renyit campionat sub10 del IX Torneig Juvenil Montgrí

Valorar aquest article
(0 vots)

De les tres categories presents en el IX Torneig Juvenil Montgrí sens dubte el més nombrós i igualat va ser el sub10. Ni més ni menys hi varen participar 35 nens i nenes de diferents clubs i escoles, principalment de clubs alt empordanesos.

Dels inscrits, destacar la presència de Diego Alonso (del CE. Gerunda), Gonzalo Pano (del CE. Alt Empordà) i de Nahuel Roqueta (del CE. Santa Eugènia). Així i tot el torneig va ser força renyit i igualat. Les proves que d'aquests tres només Diego Alonso va pujar el podi. En concret cap jugador va fer més de 5 punts, i en el capdavant de la classificació final hi va haver quatriple empat: Blai Higueras, Diego Alonsa i Guillem Rico s'endugueren per aquest ordre les copes en obtenir millor desempat, mentre que l'Albert Garcia quart en cinc punts es va haver de conformar amb la medalla.

Del Club Escacs Montgrí destacar el tretzé lloc amb tres punts i mig d'en París Lloret o els tres punts d'en Gerard Ribas, en Joel Agell en Fermín Villegas o en Caïm Subirà.

Llegir 2593 vegades