user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dimecres, 14 Febrer 2007 00:00

Campionat escolar comarcal 2007

Valorar aquest article
(0 vots)

 

Un any més, a cavall del gener i el febrer s'ha jugat el campionat escolar d'escacs del Baix Empordà. Aquest any hem tingut sort i un dels dissabtes (el darrer) hem jugat al Guillem de Montgrí, cosa que ens ha permès no haver de “matinar” tant. Els altres dissabtes hem estat molt ben acollits al Vedruna de Palamós (20 de gener), el Mare de Déu de la Mercè de Sant Antoni de Calonge (27 de gener) i el Vilarromà de Palamós (3 de febrer).

 

 

Del nostre club hi han participat cinc jugadors repartits en quatre categories: a benjamins hi han jugat el nou fitxatge Ferran Font i la Laura Regincós; a infantils la Berta Llos i l'Elisenda Dalmau i a cadets, estrenant la darrera categoria, l'Arnau Llos.

 

 

El campionat era a pel sistema suís, a 7 rondes. Els tres primers dissabtes es jugaven dues rondes i el darrer dissabte una única ronda, seguida del lliurement de premis.

 

 

Els resultats d'enguany han estat fins i tot millors que els de l'any passat, tot i el canvi de categoria de la Laura, la Berta i l'Arnau:

 

 

  • A benjamins, la Laura ha quedat primera absoluta amb 6 punts de 7. En Ferran, en el seu primer any ha quedat quart, aconseguint uns fantàstics 4 punts... més tenint en compte que a Torroella hi va anar a jugar amb 38,5º de febre; i la partida no va anar gens bé, com era d'esperar.

  • A infantils, la Berta i l'Elisenda han quedat tercera i quarta absolutes, amb 4.5 i 3.5 punts respectivament.

  • A cadets, finalment, l'Arnau ha aconseguit un meritori subcampionat, amb 4 punts i mig.

 

 

Aquest any, per raons que no venen al cas, es jugaran dos campionats provincials: un organitzat per la Federació i l'altre organitzat pels Consells Esportius. El primer, es juga a Girona els dies 24 de febrer i 3, 10 i 17 de març. El dels Consells Esportius es juga a Banyoles el 3, 10 i 17 de maig. Malauradament, cal escollir-ne un dels dos, i això no és fàcil. En el moment d'escriure aquestes quatre ratlles, la Laura i l'Arnau compten jugar el de Girona i la Berta i l'Elisenda el de Banyoles.

 

 

Molta sort a tots! A veure si tots quatre es classifiquen per les finals nacionals!

 

Llegir 2311 vegades