user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dilluns, 03 Novembre 2014 00:00

III Torneig Nadal d'escacs juvenil

Valorar aquest article
(2 vots)

Ens apropem el desembre i arriba un nou torneig d'escacs escolar a Torroella. De nou l'escenari serà al magnífic local del Museu Can Quintana. Repetim el format de diferenciar dos grups segons l'edat i mantenim els mateixos premis del passat torneig de juvenil (una copa pel millor sub18, 3 copes pels primers del sub12 i tres més pel sub-9). Recordem que els nens i nenes que superin els 12 anys (és a dir, que ja vagin a l'institut) ja no podran participar en el grup sub12, sinó que ho faran en la categoria de nens i nenes entre 12 i 18 anys, per tant sub18.

Pel grup sub12, el sistema i ritme del torneig hi haurà dues petites variacions: degut a la quantitat de participants que augmenta edició rera edició, s'augmenta a una ronda i es disminueix el temps de les partides a 10 minuts per jugador.

La inscripció del torneig serà gratuïta encara per aquest torneig. Per la seva viabilitat, en futurs torneigs hi haurà una petita inscripció, per tal de gestionar millor el creixement constant d'aquest torneig.

A continuació, detallem les bases del III Torneig Nadal d'escacs:

Participants: En el grup sub12 poden participar tots/es els/les jugadors/es nascuts/des l’any 2002 o posteriors, és a dir, els que tenen 12 anys o menys. En el grup sub18, els nascuts entre els anys 1996 i 2001.

Dates i local de joc: El dissabte 13 de desembre del 2014. Totes les partides es disputaran a l'aula del Museu de la Mediterrània Can Quintana, accés per la porta del carrer lateral  (c/Dolors) de Torroella de Montgrí.

Horari i ritme de joc: L’inici de la primera partida serà a les 15h30. El ritme de joc serà de 10 minuts per jugador/a a finish.

Sistema d’emparellaments: Suís a 6 rondes i els sistemes de desempat serà el de Bulcholz.

Informació: Carles Vilà, telf.620.196.558 i mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Premis: Copa al millor sub18. Copes al primer, segon i tercer classificats del sub12. Copes els tres millors classificats menor de 9 anys (1,2 i 3 de primària). Medalla per a tothom.

Organita: Club d’Escacs Montgrí (http://www.clubescacsmontgri.com)

Col·labora: Ajuntament de Torroella de Montgrí – L’Estartit,  Museu de la Mediterrània Can Quintana

Llegir 2891 vegades