user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 14 Desembre 2014 00:00

Nicolás García nou campió del Torneig Nadal

Valorar aquest article
(1 Votar)

Dissabte 13 de desembre es va celebrar el tercer torneig de Nadal d'escacs juvenil i jugat a l'esplèndid local del Museu de la Mediterrània Can Quintana de Torroella de Montgrí.

Per primer cop el torroellenc Nicolás García de 11 anys és el campió absolut i de la categoria sub12, encara que amb els mateixos punts que el segon i tercer però millor desempat. El segon classificat ha estat el bellcairenc Roger Danés de 10 anys que només ha cedit una derrota amb el gironí Damian Granados, tercer classificat i millor sub16. El quart classificat i segon millor sub16 ha estat pel rossinc Adrià Verdaguer. El cinquè classificat i tercer millor sub12 ha estat el torroellenc Joan Mera de 11 anys i per primer cop puja el podi en un torneig.

Pel que fa als més petitets, la revelació ha estat el torroellenc Arnau Vilà de 6 anys, que amb tres victòries amb nens i nenes més grans que ell s'ha colat com el millor jugador de la categoria sub9. Amb els mateixos punts, el torroellenc Gerard Ribas de 8 anys ha estat el segon classificat sub9 i l'estartinenc Fermín Biegas també de 8 anys ha estat el tercer.

Tots els emparellaments i resultats de les 6 rondes ho podeu consultar clicant AQUÍ.

Merèixer l'especial atenció a altres jugadors com en París Lloret, Thomas Lardeaux, Jan de las Heras o l'Aleix Costa, que malgrat no haver aconseguit per poc una copa, si han fet un torneig seriós i segur que seran els futurs campions.

En el torneig hi varen participar 27 nens i nenes d'edats ben variades: des de just els sis anyets fins als 15 anys que tenen els més grans. Degut a que els jugadors que havien de fer el grup de sub16 només eren tres, es va decidir barrejar-los amb la resta dels 24 participants sub12, però només amb opció a les dues copes reservades per la seva categoria.

La novetat de reduir el temps de 15 minuts a 10 per jugador i partida no ha ocasionat molts problemes per finalitzar bé els enfrontaments. D'aquesta manera s'ha pogut fer sis rondes amb prou rapidesa.

Agrair al Museu Can Quintana per la cessió de l'aula, a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí pel suport, i en especial a la col·laboració de la Teresa en la gestió informàtica del torneig i a l'elaboració de les més de 140 magdalenes artesanes! Varen volar totes les magdalenes!!!

Llegir 3706 vegades