user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dilluns, 28 Març 2016 00:00

Recta final curs escolar 2015 - 2016

Valorar aquest article
(0 vots)

Amb l'agradable estació de la primavera, entrem a la recta final del curs escolar 2015-2016. I amb aquesta, també arriba els tornejos d'escacs per a demostrar tot el que s'ha après al llarg del curs. L'esforç, l'atenció, les ganes d'aprendre, la implicació, i molts altres qualitats, al final es recull la recompensa. Si bé hi ha tornejos més exigents que d'altres, sempre cal valorar positivament la bona predisposició a millorar dia darrera dia, a corregir errors i assolir reptes més complicats.

 

Per a qui vulgui posar en pràctica el seu nivell, el següent mes hi ha uns quants tornejos que recomanem molt des del Club:

- El dissabte 2 d'abril, comença una nova edició de l'Obert de Llinars i del Calculín reservat a Sub12 que enguany estrena un nou format i només serà de quatre dissabtes a doble ronda cada jornada, i organitzat pel Club Escacs Llinars. Els dos millors Sub8, Sub10 i Sub12 passaran a un fase final.

- El dissabte 2 d'abril el Club Escacs Gerunda organitza el XIV Torneig Aficionats per a totes les edats.

- A partir del divendres 8 d'abril i al llarg de 9 setmanes, tindrà lloc el primer Obert Gerunda Pont Major que si bé és obert a tothom, per l'hora i tipus de ritme, està més orientat pels adults.

- Els dissabtes 16 i 23 d'abril, des del Club Escacs Guixolenc ens fan saber que tindrà lloc el torneig escolar comarcal del Baix Empordà.

- El diumenge 1 de maig, també ens han fet saber que el Club Escacs Alt Empordà - Peralada tenen previst fer un torneig coincidint amb les festes de Figueres.

- Per últim, el 30 d'abril, tindrà lloc un any més, el Torneig d'Escacs Juvenil Montgrí que ja us podeu inscriure al formulari preparat per l'ocasió. Enguany canviem d'emplaçament per un de més gran per no deixar cap nen o nena sense poder jugar, i ampliem la participació de la categoria sub14. És un torneig obert a tothom, encara que no es tingui llicència federativa, amb ganes de passar una tarda jugant a escacs i conèixer molts amics i amigues!

Llegir 3342 vegades