user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 16 Desembre 2012 00:00

Resum I Torneig de Nadal

Valorar aquest article
(0 vots)

Finalistes VI Torneig Juvenil Nadal d'Escacs  Finalistes VI Torneig Juvenil Nadal d'Escacs

Ahir dissabte a la tarda dia 15 de desembre del 2012 es va celebrar el I torneig Juvenil Nadal d'escacs a Torroella de Montgrí en un a la seu del Club, a Casa Pastors, en un ambient inmillorable, la sala ben plena!. Els resultats dels quals els podeu consultar-ho aquí.

El Club d'Escacs Montgrí està molt content per la gran participació de nens i nenes en el primer torneig juvenil d'escacs de Nadal. I no només per la participació sinó també per les ganes de participar, l'entusiasme que hi han posat en tot el torneig, i pel bon nivell de joc! S'han vist molts escacs i mats ben fets i meditats!!

Indiscutiblement el campionat se l'endugué l'Arnau Puig, clar vencedor amb cinc punts. El segon lloc va ser més renyit, molts tenien opció a tenir un trofeu que finalment se'ls endugué l'Adrià Verdaguer i en Nicolás García, segon i tercer classificats enpatats a 4 punts. Però també podien haver guanyat trofeu molt possiblement pel bon campionat que han fet han estat la Sílvia Lloveras, en Damián Granados o l'Aleix Costa. De fet, s'ha de fer una menció especial a l'Aleix Costa que ha guanyat dues partides, ha fet taules amb la Sílvia i en Damián més grans que ell, i només ha perdut una partida.

Finalment fer una menció els més petits, molts d'ells han aprés a jugar escacs just fa tres mesos. Destacar el bon campionat d'en Caim Sobirà, en Carles Sobirà i de l'Arnau Gusó, han jugat amb els més grans molt valentament.

A tots el participants, i pares, mares i familiars, moltes gràcies per la participació i fins un altre ben aviat!!

Llegir 3288 vegades