user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dilluns, 16 Desembre 2013 00:00

Resum II Torneig Juvenil Nadal d'escacs

Valorar aquest article
(1 Votar)

Segona edició del Torneig escolar d'escacs de Nadal, i segon amb molta participació, amb bones partides, moltes molt renyides, treballades, lluitadores, ... en definitiva augmenta el nivell com també augmenta la rivalitat entre els joves jugadors.

Finalment hi han participat 24 nens i nenes d'entre 7 i 13 anys. Estem el límit de la capacitat a Casa Pastors, per això si preveiem que vinguin més nens i nenes, caldrà buscar un nou local, que perfectament podrà ser a Can Quintana.

El II Torneig de Nadal se l'ha endut el l'Adrià Verdaguer que malgrat l'aparent claríssima victòria, algún ensurt se n'ha endut, si més no amb la partida amb el segon i revelació participant Roger Danés, que amb 9 anys s'ha enfrontat valentment i decididament entre els més grans. El tercer lloc ha estat per l'Arnau Puig, que ha tingut la mala sort d'ensopegar amb l'Aleix Costa, també butxí del torneig Montgrí del passat maig, i a partir d'aquí les seves partides no han tingut gaire història. L'Aleix Costa, malgrat que ha fet i guanyat bones i ineterssants partides, s'ha quedat de nou a les portes d'obtenir un trofeu en quedar quart. Les seves taules amb l'Arnau Gusó (cinqué classificat i segon millor sub10) de fet ha estat un regal perquè estava ben perdut però ha pogut esgarrepar mig punt perquè l'ha ofegat.

De totes formes, Roger Danés, Aleix Costa i Arnau Gusó poden ser clarament el relleu dels que fins ara han anat guanyant els tornetjos com l'Arnau Puig, Marc Juanola, Adrià Verdaguer tots ells estudiants de segon d'ESO. Però no oblidem els jugadors de més avall de la classificació, on els més menuts en destacaria en Caïm Sobirà, en Pau Rubau i l'Alex Roig.

Per últim comentar que l'avís inicial per frenar els "mat del pastor" ha funcionat i aquest cop no se n'ha vist cap! Si que se n'ha vist molts de reis ofegats ... quan es tenen dues dames i una torre contra un solitari rei ... no es pot ofegar! Sha de sentenciar!

Podeu veure la classificació final i tots els resultats dels emparallaments de les cinc rondes aquí: Torneig de Nadala 2013

Des del Club d'Escacs Montgrí volem felicitar a tots els participants, als pares, a l'Ajuntament de Torroella, i a la Teresa Bagué pel berenar que ens ha preperat (de les 60 magdalenes no n'ha quedat ni les engrunes!).

Fins la propera edició!

Llegir 3381 vegades