user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dissabte, 19 Desembre 2015 00:00

Roger Danés s'endú el torneig de Nadal amb contundència

Valorar aquest article
(1 Votar)

Aquest any si! En Roger Danés de Bellcaire d'Empordà s'ha endut amb molta claredat el IV Torneig de Nadal 2015 guanyant totes les sis partides jugades, sense cap error i amb molta comoditat. La seva experiència d'anys anteriors (sots-campió als anys 2013 i 2014) ha estat determinant no sols per millorar el joc sinó també per tenir confiança en si mateix. Felicitats Roger!

El segon lloc ha estat més renyint amb quatre jugadors empatats amb quatre punts i mig: L'Arnau Vilà (sub 8), en Joel Bonet (sub 10), l'Aniol Anglada i l'Òscar Pèrez. La darrera i decisiva ronda justament hi havia enfrontaments creuats entre ells. L'Arnau Vilà en blanques amb dues torres, un cavall i un peó a la sèptima ofereix taules a l'Aniol Anglada que tenia dues torres i un alfil i molta feina per retenir el perillós peó de les blanques. En Joel Bonet amb negres també ofereix estranyament taules a l'Òscar Pèrez que accepta ràpid: un final de rei negre amb torre i alfil contra un solitari rei blanc és una victòria clara de les negres!

Les copes als tres millors sub 10 se les han dut en Fermín Villegas, l'Arnau Gusó i en Ricard Verdaguer. Molt aprop hi han estat en Pol Pigem, Joel Agell i Oriol Sayols. Les copes als tres millors sub 8 han estat per en Biel Botó, en Nacho Olivé i L'Oriol Serra, i molt aprop no ho aconsegueix en Joel Banyeras.

Al final han estat 28 nens i nenes de participants al torneig de procedència ben diversa del Beix Ter: Torroella, L'Estartit, Vulpellac, Pals, Bellacaire, Gualta, Roses ... Una magnífica i diversa participació que un any més s'ha omplert l'aula del Museu Can Quintana de Torroella.

Agrair a tots els pares i mares per acompanyar als seus fills a participar aquesta festa local dels escacs, a la Teresa per les dues grandíssimes coques, a l'Adrià Verdaguer per l'ajut a l'arbitratge i a l'Ajuntament de Torroella i el Museu Can Quintana pel seu suport.

Tots els emparellaments i resultats de les 6 rondes ho podeu consultar clicant AQUÍ i al Chess-results.

Llegir 3013 vegades