user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dilluns, 08 Març 2021 10:04

Tancat Hivern 2021

Valorar aquest article
(0 vots)

Estem en temps complicats, de restriccions contínues des del març del 2020 per culpa de la pandèmia del Covid-19. Tot el país ha patit les conseqüències, i els esportistes encara més. A compte gotes s'ha fet alguna cosa presencialment, però res comparat amb la gran oferta escaquista que hi havia arreu de Catalunya.

Ara tenim una petita escletxa de baixada de restriccions, i amb l'ajuda de la Federació Catalana d'Escacs i la cessió d'una sala a l'Hotel Santa Anna, hem pogut organitzar un petit torneig tancat. És a dir, com a molt hem pogut organitzar un petit torneig restringit a poca gent. Finalment han estat 8 els participants: sis del Figueres i 2 dels Montgrí, tot i que només 2 són de l'Alt Empordà i la resta de Torroella i rodalies. El torneig arbitrat per en Carles Vilà és vàlid per a Elo català i Fide. La classificació i els resultats es poden consultar aquí: chess-results

Estem a mig torneig, i de moment està anant molt bé: el comportament dels jugadors és exemplar, les partides molt lluitades i moltes d'elles amb interessantíssims sacrificis per intentar derrotar el rival.

Hem de dir que tant els jugadors i els acompanyants han pogut degustar una coca de la Teresa :D

Nota: a la imatge, enfrontament dels dos del Montgrí, Reiki i Nico, amb victòria final d'en Nico que està fent un molt bon torneig.

Llegir 1654 vegades