user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dimecres, 10 Març 2004 00:00

Balanç dels darrers sis mesos

Valorar aquest article
(0 vots)

Després de més de mig any que el Club d’Escacs Montgrí porta en funcionament, ens podem congratular d’haver complert els objectius bàsics que ens vàrem proposar. De forma resumida, anunciem els resultats:

  • Campionat per equips de la federació catalana d’escacs:

S’ha assolit l’ascens de categoria del primer equip del club en quedar campions de la 3ª categoria territorial nord de Girona en guanyar totes les partides. El Montgrí A militarà la propera temporada a la 2ª categoria territorial de Girona, passant de quatre jugadors per fer l’equip a vuit.

El segon equip del club participava al mateix grup que el primer. El Montgrí B, format bàsicament pels jugadors més petits del club, ha quedat en una meritòria cinquena posició de deu equips que formaven la lliga.

Entre el primer i el segon equip, hi han participat 17 jugadors del club.

  • Campionat comarcal escolar:

Cinc jugadors del club han participat al campionat escolar comarcal que s’ha fet al mes de febrer a quatre poblacions del Baix Empordà. El participants del club han estat en Leandro, en Matias, en Martí en Jose Luís i l’Aleix.

De tots ells, felicitar a en Leandro, de dotze anys, pel seu 4ª lloc en la seua categoria, donant dret a anar al campionat escolar de Girona. Allà queda novè de trenta representats, per poc no es classifica al campionat de Catalunya que se celebra enguany a Badalona.

  • Campionat de Girona de gent gran:

L’únic representant del club, en Fracisco Cabello, queda subcampió. A més de l’alegria que això ens fa a tots, li dóna dret a anar al campionat de Catalunya d’escacs de gent gran. Sens dubte un gran repte i esperem que fagi un bon paper també en aquest campionat.

A tots i a totes, aficionats i jugadors d’escacs, agrair-vos la vostra desinteressada participació al món dels escacs. Esperem recollir més èxits així com fer un club més sòlid i més gran.

Enhorabona als campions, subcampions i als participants en general.

Llegir 7559 vegades