user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dimecres, 15 Febrer 2006 00:00

Campionat escolar comarcal 2006

Valorar aquest article
(0 vots)

Aquest gener i febrer s'ha celebrat el campionat escolar d'escacs del Baix Empordà. Les escoles amfitriones d'enguany han estat la Vedruna de Palamós el 21 de gener, la Sant Jordi de Palafrugell el 28, la Vilarromà de Palamós el 4 de febrer i la Estació de Sant Feliu de Guíxols l'11 de febrer. L'organització ha estat molt bé, i les AMPAs dels centres han fet un bon esforç per oferir logística i esmorzar als nens i nenes participants.

Del nostre club hi han participat cinc jugadors repartits en quatre categories: a prebenjamins hi ha jugat la Laura Regincós; a benjamins en Roger Borrisser; a alevins la Berta Llos i a infantils l'Elisenda Dalmau i l'Arnau Llos.

El campionat era a pel sistema suís, a 7 rondes. Els tres primers dissabtes es jugaven dues rondes i el darrer dissabte una única ronda, seguida del lliurement de premis.

Després de lluitar contra els adversaris i les inclemències del temps (a Palafrugell hi vàrem anar després de la nevada del 27 de gener, per una carretera de Pals a Palafrugell blanca i preciosa) els resultats pels participants del club han estat prou bons:

  • A prebenjamins, la Laura ha quedat primera absoluta, amb 6.5 punts de 7, havent cedit només unes taules contra el tercer classificat. Aquest resultat li permetrà anar al provincial benjamí (no hi ha campionat provincial de prebenjamins).

  • A benjamins, el debutant Roger Borriser ha fet un bon resultat, quedant pel mig de la classificació amb 3 punts.

  • A la categoria d'alevins, també molt bon resultat de la Berta Llos, que amb 5 punts ha quedat primera classificada femenina, i quarta absoluta. També anirà al provincial.

  • Finalment, a la categoria infantil els resultats han estat un pèl inferiors als previstos, però també bons: l'Arnau Llos ha quedat cinquè absolut, amb 4.5 punts (ha acusat el ritme massa ràpid de joc a 1 hora) i l'Elisenda, en el seu primer any de la categoria, ha sumat dos punts, quedant primera classificada femenina. L'Elisenda es classifica pel provincial i l'Arnau queda “en llista d'espera”, amb moltes possibilitats d'anar-hi.

El campionat escolar provincial es celebrarà els dissabtes 11, 18 i 25 de març a Sant Feliu de Guíxols. Molta sort a tots!

Llegir 2348 vegades