user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dimarts, 07 Febrer 2023 19:20

El Montgrí campió de tercera a la Copa Girona 2023

Valorar aquest article
(0 vots)

El Club Escacs Montgrí ha tornat a participació de la Copa Gironina, torneig per equips que dóna tret de sortida a la temporada 2023. Si bé l'any passat ja hi va participar, però amb un equip molt jove, enguany s'ha reforçat amb gent experimenta i el resultat s'ha notat.

La Copa de Girona va tenir lloc el passat diumenge 15 de gener de 2023 a Olot, i el club hi presentava un equip amb sis persones, en Lluís Parals, en Salvador Alarcón, en Carles Vilà, Jordi Ros i en Nicolás García, i un menor d'edat amb només 12 anys, en Biel Masdevall. No cal dir que hi vàrem anar amb l'objectiu de passar-nos-ho i així va ser. La sorpresa va venir que quan ja s'havien jugat sis de les vuit rondes programades, l'equip va veure que hi havia possibilitat de classificar-se per a jugar la Final Catalana. És llavors que es juga amb una certa pressió i nervis sobretot la darrera ronda en què calia puntuar bé per a aquesta classificació. La darrera ronda depenia de nosaltres mateixos tenir el bitllet per la final, però les ensopegades d'en Salvador i en Nicolás varen forçar a en Carles i en Lluís a reforçar les seves partides per a guanyar-les. S'aconsegueix al final l'empat a 2 contra el primer equip dels Peons de Tossa que presentaven un potent equip disposat a guanyar, i a esperar resultats tercers. Amb la classificació final, veiem després que l'equip del Montgrí ha estat primer classificat de la categoria de tercera amb 4 victòries, 2 empats i 2 derrotes, quedant en posició 17 de la general de 44 equips.

D'aquesta manera, arrenquem la nova temporada amb un primer èxit: la classificació a la final de la Copa Catalunya que tindrà lloc el 30 d'abril.

 

Llegir 1705 vegades