user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dimecres, 12 abril 2006 00:00

Final nacional campionat escolar 2006

Valorar aquest article
(0 vots)

... I acabant la sèrie comarcal/territorial/nacional arriba aquesta tercera crònica. La Laura, la Berta, l'Elisenda i l'Arnau van fer cap a Salou, on els dies 8, 9, 10 i 11 d'abril es celebrava la final nacional dels campionats escolars d'enguany.

Uns 200 nens i nenes repartits en les categories benjamins, alevins, infantils i cadets varen jugar aquesta fase final, regida pel sistema suís a 7 rondes. Tota aquesta gentada, acompanyada pels delegats respectius i alguns familiars es varen instal·lar a l'hotel Vil·la Romana de Salou, on també es jugaven les partides en una sala prou gran per encabir còmodament els 100 taulers.

Els resultats globals dels jugadors del club no han estat excel·lents, però vist el nivell de tots els participants han estat prou bons. L'Arnau és el que ha aconseguit millor puntuació, amb 4 punts i quedant en la posició 18 en la categoria infantil, de 53 participants. Cal dir que, en aquesta edat, quan l'ELO ja comença a ser una mica significatiu, l'Arnau ocupava la posició 32 en el rànquing inicial. En la mateixa categoria, l'Elisenda no ha tingut un campionat massa afortunat i no ha aconseguit puntuar. En la categoria d'alevins, la Berta ha lluitat molt, tot i que al final només ha aconseguit un punt, i ha quedat 55 (en el paquet 55-56), de 56 participants i de nena ha quedat quinzena de 16. I finalment la més petita, la Laura, ha aconseguit 3 punts en el seu debut en la categoria de benjamins, quedant setena nena de catorze, 31 absoluta (en el paquet del 27 al 36) de 47 participants.

Més enllà dels resultats, cal dir que tots quatre s'ho varen passar molt bé durant els quatre dies de la competició, tant durant les partides, com en totes les hores lliures entre partides: piscina, ping-pong, jocs diversos, xerrades,... Ah! i un bon buffet lliure per tal d'anar agafant forces!

I això ha estat tot per aquest any dels campionats escolars. A veure si l'any que ve repetim l'experiència!

Llegir 2266 vegades