user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dimarts, 06 Febrer 2018 08:31

Finalitza el Campionat de Girona d'Edats 2018

Valorar aquest article
(0 vots)

El passat dissabte 3 de febrer va acabar el Campionat de Girona d'Edats que s'ha dut a terme en quatre dissabtes a doble ronda per jornada en dues seus, a Girona els de Sub8 i Sub10 i a Sant Gregori la resta de categories.

A la categoria a Sub8 hi havia tres jugadors del Montgrí. En Lluc Guerra va començar molt bé el torneig amb 4 punts de quatre partides, però la falta d'experiència es va aturar aquí. Dos jugadors més varen debutar: L'Issac i Eloi  amb sis anyets ho varen fer molt bé amb 3 i 4 punts respectivament. Al final, en Lluc i l'Eloi varen obtenir medalla per estar classificats entre els 15 primers.

A la categoria Sub10 amb 67 participants, el millor classificat del Montgrí fou l'Oriol Serra amb 5 punts i medalla. La resta dels jugadors del Montgrí foren en Joel Bañeras (4 pts), Eudald Torró (3,5 pts), Ivet Ros (2 punts), Maria Solivera i Èric Lozanio (1 punt). L'Arnau Vilà enguany ha fitxat pel Club Escacs Figueres, i finalitzà en 4t lloc amb 6,5 pts i amb beca per anar a la final de Catalunya.

I finalment a la categoria Sub12, hi va participar en Marc Cachadiña que finalitzà amb 4 punts després de fer un inici prometedor, i en Biel Ros amb 3 punts que també s'estrenava a la categoria. 

Llegir 2337 vegades