user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dissabte, 30 Gener 2016 00:00

Finalitzat el Campionat de Girona d'Edats Sub8 2016 amb nota alta!

Valorar aquest article
(0 vots)

Durant tres dissabtes (16, 23 i 30 de gener) es varen fer les vuit rondes corresponents a la fase prèvia del Campionat de Catalunya d'Edats Sub8, jugat a Peralada als primers dos dissabtes i a Sant Gregori el tercer.

A més a més de l'Arnau Vilà, a la categoria Sub 8 i havia la representació d'altres cinc nens del Montgrí, tots ells debutants en aquest tipus de campionat i amb nota més que alta!!!

L'Oriol Serra, de set anys, aconsegueix quatre punts i posició 17 a la classificació final, tot lluitant amb destacats jugadors que li porten molt més rodatge. En Ferran Rovira també aconsegueix quatre punts i la posició 19 amb només 6 anys! L'Otis Vilà, també dels petits i justa acabat  de fer 6 anys, aconsegueix 3 punts i mig i la posició 27. Joel Bañeras, de set anys, fa tres punts només jugant les tres darreres partides i aconsegueix la posició 30. I finalment l'Eudald Torró, de sis anys, fa 2 punts i mig i ocupa la posició 33 de 46 participants.

S'ha de dir que la categoria Sub8 del Campionat d'Edats és la més tendre de totes on la majoria s'inicien. Així i tot no és fàcil puntuar perquè tots ja venen entrenats en els respectius clubs. Animem que vagin agafant rodatge competint a altres tornejos per superar aquests resultats el proper any.

Felicitats al petits grans escaquistes de la casa!

 

Llegir 2931 vegades