user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 09 Juny 2013 00:00

Homenatge a Francisco Cabello

Valorar aquest article
(0 vots)

homenatge Francisco CabelloHomenatge a Francisco Cabello, president del Club Escacs Montgrí 2003 - 2010, tresorer del club 2010 - 2013, responsable de la gestió del dia a dia del CE.Montgrí des de la seva retornada al 2003.

El passat 1 de juny els companys del Club d'Escacs Montgrí vàrem homenatjar a en Francisco Cabello entregant-li una trofeu com a símbol d'agraïment a la seva incansable tasca de presidir el club durant 7 anys, més 2 anys coma tresorer, a més de competir dins el primer equip a la Lliga Catalana.

Dins la seva presidència, el Club d'Escacs Montgrí va organitzar 3 Opens Internacionals Illes Medes, 4 Oberts Juvenils, i el primer equip del club que començà a tercera arribà a la màxima categoria de la demarcació de Girona, essent sots-campió al 2007 amb dret a jugar al play-off derrotant als Tres Peons (Barcelona) a quarts de final però caient a semifinals amb l'Igualada.

La seva debilitat en la salut ha precipitat deixar les seves responsabilitats al club, deixant també la seva residència de l'Estartit per anar-se'n amb els seus familiars a França.

Francisco Cabello fa entrega al club de tota la seva biblioteca escaquista on s'inclouen revistes, llibres, cartells de campionats, i altres documents.

Moltes gràcies Francisco!

Llegir 3683 vegades