user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Diumenge, 05 Febrer 2017 16:32

Satisfactòria actuació dels montgrins al Campionat de Girona d'Edats

Valorar aquest article
(2 vots)

Nota alta pels jugador del Club Escacs Montgrí al Campionat de Girona d'Edats que ha tingut lloc a Torroella de Montgrí durant quatre dissabtes. Finalment s'ha aconseguit un magnífic podi i cinc medalles. Però sobretot, tots els catorze participants del club ho han gaudit, han fet bons amics i han après molt. Tots han crescut un xic més després de les vuit partides que han hagut de fer davant d'altres nens d'altres clubs més potents i preparats.

A la categoria Sub8, els tres participants del Montgrí s'enduen medalla: l'Eudald Torró amb un magnífic torneig quedant sisè amb 5 punts de 8 partides, en Ferran Rovira onzè amb 4 punts de 6 (fou absent un dia), i l'Otis Vilà catorzè també amb 4 punts de 6 (també fou absent un dia).

A la categoria Sub10, l'Arnau Vilà aconseguí un merescut podi en segona posició amb 7 punts de 8 partides, només cedint un punt amb el campió Joan Moles, després de derrotar a en Pere Costa i l'Enric Barraca a la dues darreres rondes. L'Arnau es classifica directe per a la final del Campionat de Catalunya i esperem que algun company més es decideixi a acompanyar-lo. A sub10 també hi trobem amb una extraordinària vuitena posició amb 5 punts i medalla en Marc Cachadiña, en dotzena posició amb 4 punts i mig i medalla en Joel Bañeras, en posició 29 i 3 punts l'Oriol Serra, i en els llocs 33 i 34 amb 2 punts i mig l'Arnau Camps i en Biel Ros.

Pel que fa a la categoria Sub12, dos foren els participants del club. En Fermín Villegas debutant en tornejos federats aconseguí amb molt de mèrit la meitat de punts. Mentre que en Pol Pigem, també debutant federat, acabà amb 2 punts.

I a la categoria Sub14, amb tres participants del club, en Nicolás Garcia i en Joan Mera finalitzaren amb 3 punts en els llocs 18 i 19 respectivament, i l'Aniol Anglada amb 2 punts en el lloc 22.

En resum general hi hagué moltes victòries pels montgrins i això ha de fer animar a continuar entrenant-se per a propers tornejos. De fet, el proper torneig és la Lliga de Girona Sub12 que es disputa en quatre dissabtes (dos a Olot i dos a Peralada) a partir del 18 de febrer, campionat perfecte per agafar encara més experiència de cares a tornejos individuals.

Llegir 2942 vegades