user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dissabte, 24 abril 2004 00:00

Trobada de germanor a Santa Caterina

Valorar aquest article
(0 vots)

El mateix cap de setmana de la festivitat de Sant Jordi, el Club va organitzar una trobada de clubs d’escacs d’arreu de la comarca, tot menjant una paella popular a l’ermita de Santa Caterina, amb més de 80 persones. Entre els assistents, en destaquem als grans jugadors d’escacs de Torroella de la primera època del Club: en Miquel Camós, en Francesc Batlle, en Francesc Burgas, ... però també hi destaquem al regidor d’esports Sr. Josep Puig i, també, el senador torroellenc Sr. Miquel Bofill.

Es va aprofitar la trobada per fer un petit i ràpid campionat de partides ràpides d’escacs entre els jugadors presents, amb el resultat final següent:

  • 1.- Josep Vives (Figueres)
  • 2.- Felipe Tossan (Palafrugell)
  • 3.- Arnau Llos (Torroella de Montgrí)

Per altre banda, molts dissabtes del llarg de l’any, sobretot els mesos de tardor i hivern, el Club ha estat organitzant classes d’escacs a la seu del Club. Els tutors de les classes han estat en Ramon Blanco, en Carles Vilà i l’Agustí Lòpez. La relació dels nois i noies que en alguna o més ocasions han assistit a les classes són: Leandro Vanlangenhove, Arnau Llos, Martí Alaball, Jaume Gou, Matias Vanlangenhove, Josep Casadellà, Aleix Darné, Aniol Amat, Guillem Ferrer, Pau Blanco, Ariadna Grinyó, Berta Llos, Nil Bosch, ....

Per últim, agrair a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí per tal de facilitar-nos un espai a l’estand de la Fira de Sant Andreu on per nosaltres és una molt bona oportunitat per promocionar-nos i fer-nos conèixer. A part de dir que la mainada es baralla per poder jugar a les taules preparades, dir que és molta gent la que demana informació, i que més endavant s’engresca i ve al Club a aprendre i a jugar.

Llegir 2122 vegades