user_mobilelogo

Promoció Torneig

 

V Actius Montgri 2023

Federació Catalana d'Escacs

 

Federació Catalana d'Escacs

Dissabte, 25 Novembre 2006 00:00

XXVIII Campionat Social

Valorar aquest article
(0 vots)

 

Un any més el tradicional campionat social d’escacs de Torroella de Montgrí s’ha celebrat amb una més que bona participació. Han estat quatre divendres, 3, 10, 17 i 24 de novembre, al bar-restaurant Pitu Bou, on els jugadors i aficionats d’escacs de la vila s’han tornat a retrobar. Enguany s’ha canviat el format per fer-lo més ràpid i buscant que tothom hi trobi un al·licient a la participació. S’ha jugat finalment set rondes de partides semi-ràpides de vint minuts a finish per jugador.

 

El campionat va ser renyit per la primera plaça entre en Gabi Pérez i en Carles Vilà fins al darrer segon de la darrera partida, ja que l’ordinador variava la classificació segons el desempat de Bulchoz. Finalment per un ajustadíssim desempat, en Gabi queda campió. Una partida de cinc minuts entre els dos, va acabar certificant la classificació final, encara que en Carles tenia una millor posició perd per temps.

Amb la presència del Sr. alcalde Carles Negre, el divendres 24 de novembre, vigília de la Fira de Torroella, s’ha fet l’acta de lliurament dels trofeus als quatre primers classificats, i a més s’ha repartit una medalla a tots els participants.

Llegir 2945 vegades